divendres, 11 de març del 2011

ACTIVITAT 6. la construcció de l'espai i del temps PART 2

Després d'haver observat l'infant en el vídeo i vist algunes de les seves accions que realitza.
He pensat que amb l'edat que té de 4 anys una de les activitats que podria realitzar a casa seria el joc de les cadires perquè es pugui orientar en un espai que el nen reconeix i que ha d'identificar el lloc on s'ha de seure.

Aquest joc és que amb tots els cosins, un total de 4, hauran de agafar i col·locar un número inferior de cadires que la gent participa i quan la música pari hauran de buscar una cadira on s'entar-se i així fins que solament en quedi una sentada.
L'objectiu seria que el nen es desenvolupes en un espai concret i que tingués una estructuració espacial adequada a la seva edat i així veure si realitza correctament les relacions topològiques.

L'altre joc per realitzar a la llar podria ser el de  realitzar una activitat de psicomotricitat i que tots els nens en fila haguessin de passar per l'interior d'un tub de plàstic de gran mida i ells el tinguessin que recorrer fins arribar a l'altre extrem.
L'objectiu d'aquesta activitat seria la coordinació en la realització d'un espai concret i el seu trasllat en ell.

1 comentari:

  1. Hola Emma!!
    estic completamen d'acord amb tu! Ja que la idea de fer un circuit unint les dues activitats, està molt bé. Fins i tot podriam afegir alguna activitat més per a fer un circuit més complet!

    ResponElimina