divendres, 7 de gener del 2011

ACTIVITAT 4: L'OBSERVACIÓ DEL MOVIMENT. INDIVIDUAL

OBSERVACIO DEL MOVIMENT

FOTO1: NEN TUMBAT BOCA AMUNT
L'infant en aquesta imatge està tumbat boca amunt, amb les mans s'agafa els peus o sel's intenta tocar i el cap el té girat cap al costat esquerra.
Les ressonàncies afectives que hem desperta es que miri a la camera i dóna la sensació que està assustat perquè té els ulls molt oberts.
Aquest infant té uns pocs mesos de vida, ja que manté tancades les mans i es fixa amb la camera quan li fa la foto.
Podem entreveure que l'infant  tot el que toca seu possarà a la boca.
Per tot això crec que té uns 6-7 mesos de vida.


FOTO 2: NEN GATEJANT
L'infant en aquesta imatge el que fa es intentar desplaçar-se, una adquisició de marxa.
Segurament que el nen ha vist algún objecte i va a buscar-lo i es sent content perquè pot arribar-hi per ell mateix. Ho fa amb un gateix on els seus punts de recolzament seran:
- mans-peus
- mans-genolls-anatbraç- genolls
En la prensió serà a la tercera etapa , ja que l'infant es capaç d'arribar a l'objecte.
Per tot això crec que té una edat aproximada a l'any.


FOTO 3: NENA MENJANT
En aquesta foto podem observar una nena que esta sentada a la taula intentant menjar. Intenta agafar amb les mans el menjar que té al plat.
En la seva actitud amb el cap dirigit amb un costat i amb el braç s'amaga l'ull perque segurament esta enfadada, ja que la seva mare l'obliga a menjar el plat que suposadament amb ella no li agrada algun aliment que hi ha a la pizza i llavors no el vol.
Per tot aixo crec que la nena té una edat aproximada als 3 anys.


FOTO 4: DOS NENS
En aquesta foto observem a dos nens que estan sentats un al costat de l'altre.
El nen de l'esquerra manipula el menjar amb la manipula el menjar amb una mà i se'l posa a la boca, aquest el llepa amb la llengua.


En canvi, el nen de la dreta crec que es una mica mes gran, perquè es veu molt clarament com engull millor el menjar, perque té tot el voltant de la boca brut del menjar. Tambe amb una mà se'l posa a la boca i l'altra aguanta el bol on tenen el menjar.
Per tot aixo crec que el nena té una edat aproximada als 2 anys un i l'altre 3 anys. Tots dos nens tenen una diferència d'edat.



4 comentaris:

  1. Hola emma =)
    1. Averem de la primera imatge penso jo que la edat es de 5-6 encara que per un mes més podriem dir que pensem igual. Penso que aquest nadó esta recient banyat ja que està damunt d'una tovallola i despullat.
    Penso que la primera imatge estic d'acord amb el que as possat ja que tenim tot semblant.

    2. A la segona imatge estic d'acord amb tot el que as possat pero sol canvia l'edat ja que jo penso que ronda als 10 mesos i jo e afegit que té una bona coordinació dels moviments.

    3. A la tercera imatge trobo que la nena no esta enfada ja que no mostra cap sentiment. Simplement es tapa l'ull per dnar al entendre que no vol mes pizza o que té son. L'esdat que jo li dona a la nena és de 4-5 pero reflexionant més crec que està entre els 3-4.

    4. A la cuarta imatge hem coincidit amb l'edat!!! jajaja penso igual que tu. L'únic que jo he afegit és que el seu estat d'anim no deu de ser molt alegre pel que fa la seva vidaperò en aquest moment han destar molt contents perque poden menjar.

    ResponElimina
  2. hola emma!!
    Los comentarios que has hecho me parecen adecuados, algunas imagenes las has comentado con más tecnicismos tu y en otras creo que lo he hecho yo...en concreto la foto 2 es la que mas me gusta como la has argumentado, aunque yo todabía lo ne daría el año, xk todabía no se mantiene depie el solo.
    En la 1, tu le has puesto 6-7 meses, y yo le he puesto 8, he visto que casi todo el mundo ha puesto lo mismo que tu, yo puse lo de 8 por la pinza desde abajo, peor tampoco estaba segura, asi que ponemos lo que decida la mayoría del grupo.
    En cuanto a la niña que come la pizza estamos de acuerdo, ronda los 3 años y la foto de los niños africanos también me parece bien lo que has argumentado, aunque yo al niño de la izquierda le daba unos meses mas por la postura erguida que mantiene.
    En general lo tenemos bastante parecido, asique no nos habremos equivocado de muxo..
    un besito!!

    ResponElimina
  3. hola chicas
    muchas gracias por vuestros comentarios, vemos que todas más o menos hemos puesto las misma edades asi que se nota que tenemos muy buena vista para esto.
    Creo que todos los del grupo que me habeis comentado las fotos me habeis hecho ver que si que teneis razon y que los dos niños africanos de la última imagen tienen diferente edat, cosa que yo no me había planteado.

    ResponElimina
  4. HOLA Enma mantengo mi postura con la edad de la primera imagen debe tener de 7 a 8 meses por la prensió de la cordinación.en el resto de imagenes argumentamos todos casi lo mismo con la edad.

    ResponElimina