dijous, 16 de desembre del 2010

ACTIVITAT 3. evolució de la motricitat. individual



 


Recent nascut: adopta una postura simètrica amb el cap preferentment cal un cantó. Li hem d'ajudar a fer flexions i estirment per superar la posició fetal.


Als 5-6-7mesos: l'infant es gira tot sol passant de la posició prona a la supina e inversament, així veiem que per si sol ja té més mobilitat. E l podem estimular amb jocs de balanceig.


Als 8 mesos: s'asseu tot sol a partir de la posició prona i la supina. Li hem de realitzar ejercicis de pes perquè així es faci càrreg del seu propi pes.


A les 48 setmanes: l'infant camina apoyant-se en llocs i si li donen les mans es deplaça cap endavant amb ajuda.




Als 2 anys: Amb la marxa va enriquint noves adquisicions. La motricitat és amb acció directa e inmediata. L'infant disfruta movent-se com si balles, per això li agraden les cançons amb moviment.


Als 2 anys  i mig: l'infant es capaz de saltar amb els peus junt, caminar de puntetes i dur un objecte fràgil a la mà. Per estimular-lo li podem donar una joguina per impulsar i motivar els peus.




Als 3 anys: ja fa traços verticals i horitzontals per imitació i sense agafar correctament el llapis té una adquisició i permanència de l'objecte.



6 comentaris:

  1. bonesss!!! m agrada la primera imatge que has posat i el fet que indiquis com estimular el nen

    ResponElimina
  2. me a gustado las definiciones ,me esperaba mas fotos

    ResponElimina
  3. es que con las fotos que tenido problemas i no he podido subir algunas i entonces por eso he puesto tan pocas pero luego si puedo pongo más.

    ResponElimina
  4. Hola Emmaaaa
    Tu sempre tens problemes amb les fotos eeeee jajaja
    doncs res que les definicions m'han agradat molt i doncs eso que falten fotos xD averem si ten ensuuuurts :D la imatge que mas m'ha agradat a estat la última

    ResponElimina
  5. aqui teniu les fotos que hem faltaven penjar, es que no hi havia manera

    ResponElimina
  6. ei,hola Emma! ja he vist el teu trevall idividual i, m'han agradat molt les imatges que has relacionat al recint nascut amb la informació. adeu jjjjjjjjjjjjjj ets .........!!!!!!!!!!

    ResponElimina